NIEUWS

Image

Farm Rescue

Gepost door Tom op 13-9-2019
Nadat we vorig jaar ons assortiment van de middelzware tot zware spellen hebben uitgebouwd, wordt het tijd om ook ons assortiment kinderspellen terug te versterken. We zijn zeer blij dat we Farm Rescue in Belgiƫ en Nederland zullen kunnen gaan verdelen.

We hebben dit spel van in de prototype fase opgevolgd, maar Brain Games heeft het spel uiteindelijk kunnen afwerken. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zullen dan ook de Belgische en Nederlandse markt voor onze rekening nemen.

Farm Rescue is een spel voor 1 tot 5 spelers vanaf 4 jaar en won al op de UK Games Expo de Players Choice Award.

Het is een coƶperatief geheugenspel. In het begin van het spel liggen alle tegels met dieren open op tafel. Na een worp met de dobbelstenen moet je de betreffende tegel (bijvoorbeeld de kip met groene achtergrond) omdraaien. Als je echter een combinatie rolt die niet meer open op de tafel ligt, moeten de spelers samen aanwijzen waar deze tegel ligt. Hebben ze het juist, dan komt de boer 1 veld dichter bij de wolf . Bij een verkeerde keuze zal echter de wolf richting de boerderij lopen en verder van de boer weg. Als je er samen met je medespelers in slaagt om de wolf te vangen voor deze de boerderij heeft bereikt, win je het spel.

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht