NIEUWS

Image

The Magnificent

Gepost door Tom op 19-9-2019
The Magnificent is het nieuwe strategiespel bedacht door de makers van Santa Maria. Het is speelbaar voor 1 tot 4 spelers vanaf 14 jaar. De speelduur is 60 tot 90 minuten.

Dobbelstenen stelen de show in dit spel op een zeer unieke manier. Kies je voor hoge dobbelwaardes, dan heb je meer mogelijkheden, maar ze zullen je ook meer kosten! Wees dus voorzichtig met je keuze. Je zal grondstoffen moeten verzamelen, je kamp opbouwen, trainers inhuren en shows geven die het publiek kunnen bekoren. Scorekaarten en unieke spelerseigenschappen voegen nog meer interessante opties toe. Het is voortdurend dansen op een slappe koord om een efficiŽnte strategie te vinden en als je doelen te realiseren.

Aporta zal het spel op Essen 2019 lanceren en vanaf dan zullen ook onze Nederlandstalige exemplaren beschikbaar zijn. We nemen een beperkte voorraad naar Essen mee, maar we zullen het spel niet zelf demonstreren. Als je het wil spelen, kan dit natuurlijk op de stand van Aporta zelf.

2 commentaren

Image
Jurgen
20-10-2019 16:28

Goeiedag, Hoeveel kost het spel the magnificent bij jullie? Hebben jullie nog exemplaren beschikbaar? Bedankt Jurgen

Image
Pogo
30-10-2019 11:45

Dag Jurgen, we verkopen zelf de spellen niet. Dat laten we over aan de winkeliers. Je kan dus best bij je lokale winkelier informeren. Moest hij onze spellen niet hebben opgenomen, maar dit toch willen doen, mag je hem altijd contact laten opnemen.

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht