NIEUWS

Image

Een blik op de toekomst: Take a Seat

Gepost door Tom op 23-9-2023
Met Welcome to haalden we met Jumping Turtle Games de flip-and-write naar Vlaanderen en Nederland. Met Take a Seat halen we opnieuw een nieuw en uniek spelsysteem naar onze regio. Take a Seat is de wereldpremičre van de share-and-write!
De spelers baten een theater uit en zijn verantwoodelijk om de toeschouwers aan hun zitplaats toe te wijzen. Er worden geen kaarten omgedraaid om te bepalen waar je de toeschouwers plaatst, maar je maakt alle keuzes zelf. Belangrijk detail is wel dat je zowel met je linkerbuur als je rechterbuur een reservatiebordje deelt. Daarop kies je de actie die je uitvoert en in welke zone je de toeschouwers plaatst.
Elke beurt zal je daarbij ook een permanente wijziging moeten aanbrengen in hoe de toeschouwers in een zone kunnen geplaatst worden. Hiermee kan je het jezelf wat makkelijker maken en/of je tegenstander wat tegenwerken. Elke beurt wissel je af tussen het bordje dat je deelt met je linkerbuur en het bordje dat je deelt met je rechterbuur.
Take a Seat is een spel met hoge interactie en een lagere geluksfactor dan vergelijkbare ...-and-write spelletjes. Elk spel kan je ook nieuwe scoringsregels gebruiken en bovendien kan je afwisselen tussen 2 verschillende theaters waardoor het spel een hoge herspeelbaarheid heeft. Het spel wordt bovendien gespeeld op uitwisbare spelersbordjes zodat je jezelf geen zorgen moet maken over scoreblaadjes die op kunnen raken.
Het spel is geschikt voor 1 tot 6 spelers vanaf 8 jaar en is speelbaar in een half uurtje. De release is gepland voor eind 2023.

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht