Wat is Jumping Turtle Games

We zijn een jonge onderneming die zich toelegt op de productie van gezelschapspellen voor jong en oud. We zijn steeds op zoek naar kwalitatieve nieuwe (en oude) spellen die we kunnen uitbrengen vergezeld van nederlandstalige spelregels. Dit omdat we merken dat er een ontzettend groot aanbod anderstalige spellen bestaat die nooit beschikbaar komen in een nederlangstalige versie, terwijl ze dat wel verdienen. Ook merken we dat er zeer veel spellenliefhebbers in Vlaanderen een spel ontworpen hebben en dit niet op de markt krijgen. Ook zij kunnen bij ons terecht om de mogelijkheid te bekijken om hun spel in productie te brengen. We hopen jullie nog voor lange tijd te kunnen plezieren met onze publicaties!

Wat kan je van ons verwachten?

Momenteel zijn we vooral op zoek naar kinderspellen en familiespellen die door een breed publiek kunnen gesmaakt worden. Bij kinderspellen zoeken we vooral naar educatieve spelelementen die het spelend leren kunnen ondersteunen. Bij familiespellen zijn we op zoek naar lichte tot middelzware spellen die door een breed publiek gesmaakt worden. Spelplezier en beleving moeten centraal staan.

We zijn steeds op zoek!

Heb je een spel ontworpen en zou je dit graag op de markt brengen? Misschien kunnen we je hiermee helpen. Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheid dat we jou spel op de markt brengen. Uiteraard zal je ons moeten overtuigen van de kwaliteit van het spel. Daarom raden we aan om je spel eerst uitvoerig te testen. Dit kan in een eerste plaats door vrienden en familie, maar testen door vreemden zijn ook een belangrijke stap in het ontwerpproces. Vreemden durven meestal beter kritiek geven en hebben een objectiever standpunt. Uiteraard moet je zelf tegen een stootje kunnen, maar meestal komt er uit zulke testen zeer belangrijke feedback die je kan gebruiken voor de verdere ontwikkeling van je spel. Meestal kan je in spellenclubs in de omgeving snel vrijwilligers ronselen voor een speltest. Moest je niet in staat zijn ons te overtuigen om je spel uit te brengen willen we je nog steeds bijstaan met raad. Ook als je zelf je spel zou willen produceren willen we je hierin begeleiden.

Testers gezocht!

We hebben altijd wel wat spellen in ontwikkeling of ter evaluatie. Heb je zin om deze eens te testen mag je ons altijd contacteren. Belangrijk is wel dat je daarna objectief de spellen kan beoordelen zodat we je feedback kunnen gebruiken.