NIEUWS

Image

Terug van Essen

Gepost door Tom op 12-10-2015
We hebben net 4 onvergetelijke dagen beleefd op ons debuut in Essen. Nadat we op donderdag net buiten de top-10 op de Geekbuzz vielen werden we in onze stand werkelijk overvallen door enthousiaste nieuwsgierigen. Velen hadden vooral veel twijfels om zich aan een tafel vol krijsende babytjes te zetten, maar eens ze waren aangeschoven was bijna iedereen enthousiast. Het was fantastisch om te zien hoeveel lachende gezichten we aan onze tafels hebben gezien en dat was volgens ons ook de reden van ons succes. Als je zoveel spelplezier aan de tafels ziet, wie zou dan niet willen aanschuiven? De aarzelingen waren dan ook zeer snel weg en onze tafels waren voor de rest van de beurs zo goed als altijd volledig gevuld, met nog extra mensen die wachten op een spelletje of een uitleg.

Het is dan ook dankzij de geweldige sfeer in onze stand, zowel vanwege de spelers als ons demoteam waaraan we deze succesvolle dagen te danken hebben. Mensen die het spel speelden kochten veelvuldig een exemplaar en dikwijls zelfs meerdere. Het waren zeer drukke, maar vooral leuke dagen en we willen zeker ons demoteam bedanken dat uiteindelijk veel minder vrije tijd op de beurs heeft gehad dan we ze beloofd hadden en daar geen seconde om heeft geklaagd.

Simpelweg, een dikke merci aan iedereen die ons heeft gesteund, de sfeer in onze stand heeft gebracht en die de moeite hebben gedaan om ons een stem te geven voor de Boardgamegeek Buzz. Bedankt om ons debuut zo succesvol te maken. Dit maken we waarschijnlijk nooit meer mee.

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht