NIEUWS

Image

The Snitch is aangekomen!

Gepost door Tom op 21-10-2018
In dit spel heb je slechts één opdracht! Smokkel het geweer naar binnen en schiet op "The Snitch"... Tenzij je dat zelf bent natuurlijk...

In the Snitch probeer je samen met de andere gevangenen te ontsnappen. Het spel start dus volledig coöperatief, want iedereen heeft hetzelfde doel. Als er genoeg plannetjes slagen, kan je aan de finale beginnen, maar als er plannetjes mislukken, worden de bewakers achterdochtig en bestaat de kans dat ze een snitch rekruteren. Doorheen het spel zal iedereen dus meer en meer achterdochtig worden.

Als het moment van de waarheid aanbreekt, zal de groep moeten beslissen wie het geweer dat net is binnengesmokkeld ontvangt. Deze gevangene is de leider tijdens de finale ontsnapping en heeft ook de kans om iemand neer te schieten. Met een beetje geluk schiet je op de snitch zodat deze de ontsnapping niet kan saboteren, maar weet jij nog wie je kan vertrouwen?

1 commentaar

Image
Magnus Crimson
15-2-2020 14:47

Dit spel geeft de overwinning niet zomaar op een zilveren schoteltje. Maar het speelt snel, dus een nieuw spel is vlug opgezet. Spannend tot op het einde.

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht