NIEUWS

Image

De Reuzendans

Gepost door Tom op 18-3-2020
Andries Geldof lanceert met zijn nieuwe firma De spellebaardier De Reuzendans. Met Jumping Turtle Games hebben we het spel mee opgevolgd en de productie en logistiek voor onze rekening genomen.

De Reuzendans is een familiespel voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar. Het spel handelt over de reuzentraditie in Dendermonde waar het Ros Beiaard (hopelijk) na 10 jaar opnieuw van stal zal gehaald worden op 24 mei 2020.

De reuzen van Dendermonde zijn niet alleen gekend voor hun prachtige uiterlijk, maar ook voor hun sierlijke dans. In het spel bestuur jij één reus doorheen de straten van de stad. Op elk plein kan je proberen om de andere reuzen te overtreffen met de mooiste danspasjes.

Elke beurt speel je één kaart om te bewegen en eventueel een kaart om te dansen. Elke speler heeft dezelfde kaartenstapel, dus vooral je timing is ontzettend belangrijk. Als je op het eind van de ommegang met de overwinning aan de haal wil gaan, zal je dus goed moeten plannen en een beetje geluk hebben.

De mooi vormgegeven speelstukken passen perfect bij de verschillende reuzen en maken het spel extra aantrekkelijk.

Ongetwijfeld zal dit spel bij menig Dendermondenaar op de speltafel verschijnen, maar vergis je niet. De Reuzendans is niet alleen een gimick. We waren positief verrast door het aantrekkelijke spelsysteem waardoor we ook met plezier dit project hebben ondersteund. De Reuzendans is een perfecte gateway game – zoals we dit wel eens noemen – en is zeker geschikt voor de spelliefhebber. We hopen dan ook dat het spel vele nieuwe zieltjes kan winnen in Dendermonde en ver daarbuiten!

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht