NIEUWS

Image

Gouden Ludo: Woodcraft Is Genomineerd!

Gepost door Tom op 1-9-2023
Woodcraft is genomineerd in de categorie expert voor de Gouden Ludo 2023. De Gouden Ludo is een jaarlijkse onderscheiding voor het beste nieuwe gezelschapsspel op de Vlaamse markt en werd in het leven geroepen om het betere Nederlandstalige gezelschapsspel in Vlaanderen op een positieve manier onder de aandacht te brengen. De Gouden Ludo is een initiatief van FORUM-Federatie vzw, die de prijs uitreikt op haar jaarlijkse beurs "Spel" op basis van een bevraging bij haar eigen leden en het merendeel van de gezelschapsspellenclubs in Vlaanderen.
In Woodcraft speel je als bosmensen die concurrerende workshops in het bos hebben, waarbij je hout verzamelt en goederen voor je klanten maakt. Tijdens het spel huur je helpers in, verbeter je je werkplaats en koop je verschillende soorten hout en ander gereedschap om de best mogelijke werkplaats te creŽren. Spelers proberen hun projecten met hout (dobbelstenen) te voltooien en wie de beste, meest succesvolle workshop bouwt, wint.

Het spel is speelbaar met 1 tot 4 spelers vanaf 14 jaar en duurt 80 tot 120 minuten. Het is van de hand van Vladimir Suchy en Ross Arnold.

We zijn zeer blij met de nominatie en wachten in spanning af wie de winnaar zal worden in de expert categorie.

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht