NIEUWS

Image

Een zomer vol spellen baby's

Gepost door Tom op 5-7-2015
Met Jumping Turtle Games zijn we voor een zomer vol spellen! Baby Blues kan jammer genoeg nog niet meespelen, die is momenteel enorme persweeën aan het veroorzaken in de fabriek. Maar in afwachting van de blijde gebeurtenis, gaan we op zoek naar heel veel baby's.

Post daarom een foto van jezelf als baby (bij voorkeur) of van je kinderen (kleinkind, petekind,...) als baby op onze Facebook pagina en maak kans op een gratis exemplaar inclusief verzending van ons nieuw spel Baby Blues. Zet bij je bericht ook liefst wie we op de foto te zien krijgen. We dagen je uit de meest hilarische kiekjes uit de kast te halen. Als je minimaal een foto post neem je automatisch deel aan onze wedstrijd.
Bovendien verdien je een extra deelname als je dit bericht deelt via Facebook. Zo maak je dus dubbel zoveel kans om te winnen. Daarbovenop, verloten we een extra exemplaar als we er in slagen om 100 extra fans te hebben op onze Facebook pagina.

Bezorg ons dus een zomer vol baby's!

Spelregels: De wedstrijd wordt afgesloten op 31 augustus middernacht. De winnaar wordt door lottrekking verkozen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaar om zijn gewonnen exemplaar te bezorgen. Maximaal één deelname per facebookaccount.

Wees de eerste om te reageren!

Post commentaar

Naam
e-mail (zal niet gedeeld worden)
Wat is de kleur van gras? (controlevraag)
Bericht