VIDEO

REVIEWS

Client

"Un Top à LudiGaume car ce jeu m'amuse lors de chaque partie et s'anime sans peine. Ambiance et amusement garantit pour un moment sans prise de tête."

Ludigaume

Lees de volledige review

Client

"Baby Blues tovert een lach op het gelaat van elke medespeler. Dat begint al bij de uitleg en zet zich tijdens het verdere verloop van het spel helemaal door."

De Tafel Plakt!

Lees de volledige review

Client

"Baby Blues is a mean game. It is simple, fast and will be played by men and women likewise. To my astonishment we all liked the game. I can't even say exactly why. Maybe it is because we all had our experiences with crying babies, maybe it is because it is brilliant suitable for giving your friends a wipe."

Kulkmann G@mebox

Lees de volledige review

DOWNLOADS

Volgende bestanden zijn beschikbaar voor download:

Spelregels Little Angels promo

VARIANTEN

Enkele varianten die je zou kunnen overwegen...

Teddybeer 1

Tijdens het testen van het spel kon je met de teddybeer eender welk probleem oplossen, maar slechts voor één ronde. Als je dus een nerveuze baby hebt kan je een teddybeer hierop spelen zodat hij niet gaat huilen. De volgende ronde moet je de teddybeer wel afleggen en een andere oplossing zoeken.

Teddybeer 2

Geef een teddybeer aan een huilende baby en verwijder de huilende babykaart zodat de baby terug gelukkig is. De aangrenzende baby's worden hierdoor wel jaloers en beginnen onmiddellijk te huilen. Dit is ook van toepassing op de aangrenzende baby van een tegenspeler (zoals bij de toeter). We raden wel aan slechts 2 van de 4 teddybeerkaarten te gebruiken.

Bekijk onze leuke & uitdagende spellen

Onze spellen