VIDEO

REVIEWS

Client

"Deze drie elementen maken Blockers! tot wat het is: een ťcht leuk, eenvoudig, abstract familiespel dat u, in tegenstelling tot wat de eenvoud aanvankelijk suggereert, niet zomaar op uw Ďgewonnen spellen lijstjeí bij zult schrijven. Dat het ook met elk opgegeven spelersaantal lekker speelt is ook mooi meegenomen."

De Tafel Plakt!

Lees de volledige review

Client

"Wij waren heel positief verrast door dit leuke, abstracte spel" "Merkwaardig is dat het spel met alle mogelijke spelersaantallen leuk is" "Blockers! is een aanrader voor al diegenen die open staan voor een goed, abstract spel."

Spellenmolen

Lees de volledige review

Client

"Blockers is een abstract legspel met eenvoudige spelregels, maar grote diepgang."

Bordspelmania

Lees de volledige review

VARIANTEN

Enkele varianten die je zou kunnen overwegen...

EEN LAGERE GELUKSFACTOR

Lijkt het alsof je helemaal vast zit? Het moment waarop je de Blockers tegel trekt kan zeer belangrijk zijn. Je kan daarom overwegen om elke speler vooraf de Blockers!-tegel te laten zoeken en open naast zijn rekje leggen. Je mag deze tijdens je beurt spelen in plaats van een tegel uit je rekje. Je trekt dan geen tegel bij die ronde. Op deze manier kan je op eender welk moment je joker inzetten en ben je niet afhankelijk van wanneer je hem tijdens het spel trekt.

EEN PITTIGER SPEL MET 3 SPELER

Leg dan voordat je start willekeurig een 20 tegels van een vierde kleur op het spelbord. Maak hiermee enkele groepjes, maar laat ook enkele tegels los liggen. Deze tegels kunnen gevangen worden tijdens het spel zoals tegels van andere spelers en tellen bij de eindscore ook mee als strafpunten.

Bekijk onze leuke & uitdagende spellen

Onze spellen